Mijn favorieten

Van Gulik Makelaars als verkopend makelaar voor je woning.

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.

Bij het verkopen van een huis komt veel ­kijken, waar je zelf misschien niet direct bij stil staat. Van Gulik Makelaars heeft jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven en geeft advies op maat. Het gaat tenslotte om de verkoop van jouw woning.
Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie, een reële verkoopprijs en hoe lang het duurt voordat je woning is verkocht. Wij geven je een eerlijk beeld en samen met jou bepalen wij de uiteindelijke verkoopprijs. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Effectieve promotie van je woning
Bij verkoop van woningen draait het vooral om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide, fraaie verkoopbrochure met alle informatie over de woning, die je maar kan bedenken.­ De verkoopbrochure is voorzien van een duidelijke verkooptekst en goed verzorgde foto's gemaakt door een professionele fotograaf, waardoor je huis het best tot zijn recht komt. Tevens worden er plattegronden van je woning gemaakt. Na jouw goedkeuring van de verkoopbrochure, melden wij de woning aan op internet.

Wij presenteren je woning zeer uitgebreid op Funda met 360 graden foto's, 3D-plattegronden en de verkoopbrochure. Hierdoor staat je woning altijd bij de eerste zoekresultaten op Funda. Tevens wordt de woning op onze eigen website (vangulik.nl) geplaatst en je woning wordt vermeld in het aanbod van onze woningapp. De app kun je downloaden in de Appstore of via Googleplay.

Nadat je woning is aangemeld, komt deze in onze etalage te hangen met een duidelijke etalagepresentatie en plaatsen wij een te-koop-bord(en) bij je woning. Daarnaast maken wij gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw woning extra te promoten. Ook schakelen wij ons uitgebreide netwerk in om je woning met succes te kunnen verkopen.

Duidelijke communicatie
Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen indien nodig, de verkoopstrategie bij.
Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na het tekenen bij de notaris nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Deskundig
Van Gulik Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars).
Wij zijn VastgoedCert gecertificeerd en aangesloten bij het NWWI.
Al 39 jaar zijn wij actief in ons werkgebied.
Mirjam ­van Gulik is al meer dan 25 jaar actief in dit werkgebied en is beëdigd en gecertificeerd.
 
Persoonlijk betrokken
Wij zullen je het hele verkooptraject persoonlijk en betrokken bijstaan. Wij doen graag een paar stappen extra dan onze collega's.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
Van Gulik Makelaars biedt ruime bezichtigingsmogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen, maar ook het voeren van een verkoopgesprek. Op zaterdag doen wij ook bezichtigingen en verkoopgesprekken. In het belang van ­een voorspoedige verkoop zijn wij flexibel met de afspraken.

Werkgebied
Van Gulik Makelaars is actief in Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Assendelft en Heiloo.

Wat kan Van Gulik Makelaars voor jou betekenen?
Wil je meer weten of een afspraak maken met één van de verkoopmakelaars?­ Wij inventariseren graag hoe wij ­jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen.

Je kunt geheel vrijblijvend kennis maken met Van Gulik Makelaars middels een waardebepaling
Of je kunt ons natuurlijk bellen/mailen tijdens kantooruren.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring