Mijn favorieten

Van Gulik Makelaars als aankopend makelaar voor uw woning

Ik wil een huis kopen en niet voor verrassingen komen te staan. Ik wil zeker niet te veel betalen voor de woning die bij mij past. Maar hoe weet ik dat ik niet te veel betaal? Hoe weet ik dat het huis goed is? En wat moet ik doen als mijn huis nog moet worden verkocht? Wat kan ik lenen?
 
Van Gulik Makelaars is u graag van dienst. Geef ons uw woonwensen door en wij gaan voor u op zoek!
 
Allereerst inventariseren wij uw woonwensen. Waar wilt u wonen? Wat voor soort woning? En het belangrijkste: hoeveel wil of kunt u besteden. Met deze relevante vragen (en meer) begint de zoektocht naar uw droomhuis. Aan de hand van uw zoekprofiel gaan wij voor u opzoek, uiteraard kunt u mee helpen zoeken.
 
Of u heeft uw droomhuis al gevonden! En nu? Hierna spelen de emoties een rol. De bezwaren/minpuntjes maken in uw ogen niet meer uit, maar is dat realistisch? Van Gulik Makelaars wil u hierbij graag helpen. Wij kijken zonder “emotie” naar de woning en adviseren u hierbij uitgebreid.
 
Onze dienstverlening in het kort:
U geeft aan dat u een woning wilt bezichtigen. Wij maken een bezichtigingsafspraak op de woning met de verkopend makelaar. De makelaar zal de woning tijdens de afspraak aandachtig bekijken. Na de bezichtiging worden de belangrijkste punten van de woning met u doorgenomen. Denk hierbij aan de ligging van de woning, bouwkundige staat, afwerkingsniveau en onderhoud van de woning, het bestemmingsplan, eventuele kwalitatieve rechten en verplichtingen, erfdienstbaarheden en milieuonderzoek.
 
Dan nu de spannendste fase in het traject….. de onderhandeling. Nadat u dé woning heeft gevonden die u wilt kopen bedenkt u samen met de makelaar een aankoopstrategie. De makelaar gaat niet alleen onderhandelen over de prijs, maar ook over zaken zoals de overdrachtsdatum, de over te nemen roerende zaken en de ontbindende voorwaarden.
 
De woning is gekocht! De verkopend makelaar zal de koopovereenkomst opmaken en deze overeenkomst zullen wij controleren. Zodra de verkoper de koopovereenkomst heeft getekend en wij deze hebben ontvangen, maken wij een afspraak met u om de koopovereenkomst te ondertekenen. Tijdens de afspraak wordt de koopovereenkomst uitgebreid aan u uitgelegd en u zult deze ondertekenen.
 
Zodra de overdrachtsdatum nadert, nemen wij contact met u op om de afspraak voor de overdracht af te spreken. Voor de overdracht gaat u met onze makelaar, verkopend makelaar en verkoper de woning nog eenmaal inspecteren om te kijken of de woning nog net zo is als toen u de woning ging bezichtigen. Vervolgens gaan wij naar de notaris, waar u eigenaar wordt van uw droomhuis.
 
Mocht u, ondanks alle zorg die we aan de aankoop hebben besteed ná de overdracht van de woning nog tegen een aantal onvoorziene omstandigheden aanlopen, dan helpen wij u ook graag verder.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring